Öğle Bülteni 18 Ocak 2018 Perşembe

Washington - ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), YPG ve DSG ile sınır gücü kurulmayacağını açıkladı.

Günün gelişmelerini sizin için derledik.

ABD çark etti

Washington - ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), YPG ve DSG ile sınır gücü kurulmayacağını açıkladı. Dışişleri Bakanı Rex Tillerson da Türkiye'nin kaygılarını ciddiye aldıklarını belirtti.

ABD'den üst üste gelen açıklamaları değerlendirdi

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, ABD'den yapılan birbirini tekzip eden açıklamalara ilişkin, "Bunlar bir kafa karışıklığının ifadesi. Ancak Türkiye'nin kararlılığı açık ve nettir. Hudutlarımızın hemen güneyinde bir terör ordusu oluşturulmasına asla izin vermemiz söz konusu değildir" dedi.

Kazakistan'da otobüs yandı: 52 ölü

Astana - Kazakistan'da alev alan otobüste 52 kişi hayatını kaybetti.

Türk ve Yunan botları arasında gergin anlar

Muğla - Türk sahil güvenlik botuyla Yunan hücum botu arasında Ege'de yaşanan gerginlik kameraya yansıdı.

Çanakkale'de FETÖ operasyonu: 18 asker gözaltında

Çanakkale - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen soruşturma kapsamında, biri emekli, toplam 18 askeri personel gözaltına alındı.

Meteor geceyi böyle aydınlattı

Michigan - ABD'nin orta batı eyaletlerinden Michigan'da meteor paniği yaşandı.

18 Oca 2018 - 12:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.