Okul Müdürünün Uğradığı Vahşete Kınama: KAHROLUYORUZ!

İzmir’de Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, okulda 2 öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu. Hastaneye kaldırılan okul müdürü Kökmen ne yazık ki hayatını kaybetti.

İzmir’de Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, okulda 2 öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu. Hastaneye kaldırılan okul müdürü Kökmen ne yazık ki hayatını kaybetti.

Kınama mesajı yayınlayan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, öğretmenlere yönelik şiddetin arttığını söyleyerek, bunun altında yatan en önemli sebeplerden birisinin öğretmenlerin itibar kaybı olduğunu bildirdi.

Öğretmenlerin öğrenci ve veli şiddetine sık sık maruz kaldığını, bu konuda öğretmenlerimizin çaresiz bırakıldığını söyleyen Koncuk, öğretmenlerimizin öğrencisinden korkan bir meslek grubu haline getirildiğini kaydetti.

Okullarda güvenlik önlemleri alınmadığına dikkat çeken Koncuk, “Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı ivedilikle tedbir almalıdır. Bir okul müdürü böyle bir ölümü hak etmek için ne kötülük yapmış olabilir? Yazık değil mi?” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şunları ifade etti:

“Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, iki öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu.

Bir okul müdürü böyle bir ölümü hak etmek için ne kötülük yapmış olabilir? Yazık değil mi? Nereye gidiyoruz?

Kınamak yetmez, kahroluyoruz. Okul müdürümüze Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

15 Ara 2017 - 22:34 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.