Okulöncesi Etkinlik Kitabı hazırlandı

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin bireysel özellikleri ve tüm gelişim alanlarındaki ihtiyaçları dikkate alınarak ilk kez okulöncesi eğitim dönemi için etkinlik kitabı

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, okul öncesi eğitim döneminde kazanımlardaki etkinliklerin yetersizlik türlerine göre çeşitlendirilip gerek özel eğitim gerektiren okulöncesi kurumlarında gerekse kaynaştırma uygulamaları yapılan anaokulları ve anasınıflarında görev yapan öğretmenlerin uygulamalarda karşılaştıkları güçlüklerde rehberlik etmesi amacıyla Okulöncesi Etkinlik Kitabı hazırladı.

Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin bireysel özellikleri ve tüm gelişim alanlarındaki ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan kitap, okul öncesi eğitim dönemi için bir ilk olma özelliğini taşıyor. Hazırlanan kitabın basımı yapılarak, dağıtılmaya başlandı.

Okulöncesi Etkinlik Kitabı için tıklayınız.

27 Kas 2016 - 23:07 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.