Önder Kahveci, Çalışanların Taleplerini Bakanlığa İletti

Genel Başkanımız Önder Kahveci Genel Başkan Yardımcılarımız İsmail Türk, Ümit Turhan ve Mehmet Ali Çakal ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Yardımcısı Sayın Aysel Kandemir’i ziyaret etti. Ziyarette Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız...

Genel Başkanımız Önder Kahveci Genel Başkan Yardımcılarımız İsmail Türk, Ümit Turhan ve Mehmet Ali Çakal ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Yardımcısı Sayın Aysel Kandemir’i ziyaret etti. Ziyarette Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Engin Dündar’da yer aldı.

Yapılan ziyarette Genel Başkanımız Önder Kahveci Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çalışanlarının taleplerini iletti.

Genel Başkanımız Önder Kahveci çalışanların yıpranma payı isteklerini, bakanlığa bağlı kurumlarda görev yapan tüm öğretmenlere eğitim-öğretim hazırlık ödeneğinin verilmesi, Görevde Yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının en kısa sürede yapılması, nöbet ücretlerini günümüz şartlarına uygun makul bir ücrete getirilmesi ve bayramlarda artırımlı ödenmesi gibi talepleri dile getirdi. Çalışanların tüm taleplerini içeren bir raporuda sayın müsteşara sundu.

Müsteşar Kandemir ise sosyal taraflarla iş birliğini önemsediklerini kaydederek sorunların çözümü için sendikalarla ve sivil toplumla işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti.

20 Kas 2017 - 18:14 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.