Otoparka Terk Edilen Bebeğin Ailesi Bulundu

Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye otoparkına bırakılan 1 haftalık bebeğin ailesi bulundu.

Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye otoparkına bırakılan 1 haftalık bebeğin ailesi bulundu. Suriye uyruklu olduğu belirlenen anne ve baba ifadeleri alınmak üzere Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Erdemli Belediyesi karşısındaki otopark görevlisi tarafından üzerindeki notla bulunan bebeğin anne ve babası Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonucunda bulundu. Annenin Silifke Devlet Hastanesinde doğum yaptığı ve ardından cinsiyeti kız olan bebeğini Erdemli'ye getirerek belediye binası karşısındaki otoparka bıraktığı belirlendi.

Silifke'de ikamet eden anne Emine D. ve baba Haled D. ifadeleri alınmak üzere Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Ailenin ekonomik nedenle bebeği terk etmiş olabileceği değerlendirilirken, henüz bir haftalık bebek ise Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürlüğü korumasına alındı.

16 Oca 2018 - 16:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.