Özcan ve Cerrah'tan Eğitim-Bir-Sen'e Ziyaret

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Selim Cerrah, Eğitim-Bir-Sen’i ziyaret etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Selim Cerrah, Eğitim-Bir-Sen’i ziyaret etti.

6. Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyen Genel Başkan Ali Yalçın’a ve Yönetim Kurulu’na, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Hakan Han Özcan ve Selim Cerrah, eğitime, eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümüne yönelik faaliyetleriyle farkındalık oluşturan; ‘yetim’ projesiyle, uluslararası alanda ses getiren çalışmalarıyla takdir toplayan Eğitim-Bir-Sen’e yeni dönemde muvaffakiyetler diledi.

Genel Başkan Ali Yalçın, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, heyete teşekkür etti. Mazlumun, mağdurun, masumun, yetimin sesi; nitelikli çalışmaların ve kazanımların adresi olduklarını ifade eden Yalçın, “Daha iyi bir eğitim için, eğitim çalışanlarının işinin başına sorunlarından arınmış bir şekilde gidebilmeleri için, geçmişte olduğu gibi, bugün de yarın da üzerimize düşeni yapacak, elimizi taşın altına koyacağız. Ülkemiz, milletimiz için ter akıtacak; eğitim çalışanlarının mali, sosyal, özlük haklarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesine, sorunlarının çözüme kavuşturulmasına ilişkin çaba harcayacak, yeni kazanımlar elde etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yalçın, ziyaretin sonunda, Hakan Han Özcan’a ve Selim Cerrah’a “Eğitim-Bir-Sen Tarihi”ni takdim etti.

12 Mar 2019 - 23:53 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.