Özel Harekat Polisinin Karıştığı Kavga Kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde özel harekat polisinin de karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde özel harekat polisinin de karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün gece Barlar Sokağı'nda bir bara girmek isteyen Bursa'da görevli özel harekat polisi E.B., kendisini içeri almayan güvenlik görevlisi V.B. ve E.Ç. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile V.B. ve E.Ç. adlı görevlilerin de aralarında olduğu 5 kişi, E.B.'ye sopalarla saldırdı. Başına sopa darbeleri alan E.B. ise beylik tabancasını çıkararak, V.B. ve E.Ç.'yi bacaklarından yaraladı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralanan E.B. ise baygınlık geçirerek yere düştü. Özel harekat polisinin öldüresiye dövüldüğü o anlar ise sokakta bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Tedavilerinin sürdüğü öğrenilen özel harekat polisi E.B. ile beylik tabancası ile yaraladığı V.B. ve E.Ç.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

(Murat Kanber /İHA)

12 Ara 2017 - 21:52 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.