Polis memurunun dramı: FETÖ hayatımı çaldı

Erzincan'da FETÖ'nün fişleme listelerini savcıya veren polis memuru Fatih Kutbay, örgütün hedefi oldu. Ailesi dağıldı, işsiz kaldı

FARUK CANBABA

Erzincan'da FETÖ'cülerin fişleme listelerini ele geçirerek suç duyurusunda bulunan polis memuru Fatih Kutbay'ın hayatı Ergenekon kumpasıyla karardı. 7 yıllık mahkeme sürecinde önceki gün son kez hakim karşısına çıkan Kutbay beraat etti, fakat görevden ihraç edilmesiyle yaşadıklarını unutamadı. Kutbay, iftiralar nedeniyle yaşadığı zorlu 7 yılı SABAH'a anlattı:

İNŞAATLARDA ÇALIŞTI

Beni, akıl sağlığımın yerinde olmadığı gerekçesiyle 5 kez hastaneye sevk ettiler ama raporlar istedikleri gibi çıkmadı. Sürekli ailemi ve beni taciz ediyorlardı. O dönemde kız kardeşim hukuk okuyordu ve sürekli okulunu uzattılar. Ailemin diğer fertleri bana ve kız kardeşime yapılanlardan dolayı psikolojik sorunlar yaşadı.

Şerefli bir Türk polisi olarak üzerime düşeni yaptım ve fişlenenlerin listesini dönemin başsavcısı İlhan Cihaner'e teslim ettim. Ama FETÖ üyeleri polisler ve savcılar hayatımızı kararttı. Şimdi CHP Milletvekili olan Cihaner hiçbir davaya katılmadı ve beni yalnız bıraktı. Kendisi de FETÖ kumpası mağduru olduğu halde destek vermedi. Bu davalar döneminde kimse iş vermedi.

Eşim bile benden tek celsede boşandı. Otellerde, inşaatlarda çalıştım. Acaba gece gelecekler mi, bana, aileme zarar verirler mi diye sürekli yerimi ve telefonumu değiştirdim. Artık normal bir hayat yaşamak ve aile kurmak istiyorum. Bundan sonraki mücadelem bu olacak.

Sabah

16 Ara 2017 - 12:58 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.