Polisler İçin 3600 Ek Gösterge Çalışması Yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3600 ek göstergenin öğretmenler için 2. yüz günlük planda verileceğini açıklamıştı.

3600 ek göstergede ikinci meslek grubu belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3600 ek göstergenin öğretmenler için 2. yüz günlük planda verileceğini açıklamıştı.

POLİSLERE 3600 EK GÖSTERGE ÇALIŞMASI

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem bugün Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Öğretmenlerin 3600 ek gösterge ile çalıştırılması ve engelli öğetmenlerin tamamının kendi branşlarıda atanmasını beklediklerini dile getiren Erdem İçişleri Bakanlığınca polisler için 3600 ek göstergesinin verilmesi çalışmalarının yapıldığını da duyurdu.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem:

- "Sözleşmeli öğretmenlerimizle ücretli öğretmenlerimiz arasındaki farkın kaldırılmasını, öğretmenlerimizin 3600 ek gösterge ile çalıştırılmasını ve engelli öğretmenlerimizin tamamının kendi branşlarında atanmasını bekliyoruz"

TBMM (AA) - MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Sözleşmeli öğretmenlerimizle ücretli öğretmenlerimiz arasındaki farkın kaldırılmasını, öğretmenlerimizin 3600 ek gösterge ile çalıştırılmasını ve engelli öğretmenlerimizin tamamının kendi branşlarında atanmasını bekliyoruz." dedi.

MECLİS'TE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Erdem, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin en önemli sorunlarından birinin öğretmen atamaları ve öğretmenler arasındaki unvan farkları olduğunu belirtti.

Mevcut öğretmen arzının öğretmen açığını karşılayabilmesine rağmen öğretmen açığının her geçen gün büyüdüğünü kaydeden Erdem, "Öğretmen istihdamında sorun yaşayan bölgelerde, sözleşmeli öğretmenlik ve geçici görevlendirme yolları ile geçici çözümler uygulanıyor. Güneydoğu başta olmak üzere Anadolu'nun birçok yerinde yaşanan istihdam sorununa kalıcı çözümler bulunması gerekir." diye konuştu.

ENGELLİ ÖĞRETMENLERİN TAMAMI KENDİ BRANŞINA ATANSIN

Sözleşmeli öğretmenlerin geleceğe dönük kaygılar yaşadığını ve bunun da mutsuzluğa neden olduğunu ifade eden Erdem, "Sözleşmeli öğretmenlerimizle ücretli öğretmenlerimiz arasındaki farkın kaldırılmasını, öğretmenlerimizin 3600 ek gösterge ile çalıştırılmasını ve engelli öğretmenlerimizin tamamının kendi branşlarında atanmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Erdem, Milli Eğitim Bakanlığına soru önergesi verdiğini ve engelli öğretmen atamalarının ocak ayında gerçekleşeceği bilgisinin kendisine aktarıldığını açıkladı.

POLİSLER İÇİN 3600 EK GÖSTERGE ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Ayrıca İçişleri Bakanlığınca polisler için 3600 ek göstergesinin verilmesi çalışmalarının yapıldığını duyuran Erdem, kadın özel hareket polisi alımlarına yönelik ise bakanlıktan söz aldıklarını ve ilk alımda kadınların mutlaka istihdam edileceğini sözlerine ekledi.

18 Ara 2018 - 13:14 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

02

memur - 1.derece ye düşen tüm devlet memurlarına verilmeli bence adil olunmalı değil mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 13:14