Profesör mikrofonu açık unuttu, torpil ortaya çıktı

Prof.Dr. Ahmet Özmen, canlı derse ara verdiği sırada mikrofonunu açık unuttu. Özmen, bu esnada arkadaşına staj için başvuran bir öğrenciye nasıl torpil yaptığını anlattı.

Prof.Dr. Ahmet Özmen, canlı derse ara verdiği sırada mikrofonunu açık unuttu. Özmen, bu esnada arkadaşına staj için başvuran bir öğrenciye nasıl torpil yaptığını anlattı.

Sakarya Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) Müdürlüğünü yapan Prof.Dr. Ahmet Özmen canlı derse ara verdiği sırada mikrofonunu açık unuttu.

Özmen, bu esnada bir arkadaşına staj için başvuran öğrenciye nasıl torpil yaptığını anlattı. Dersin başlamasının ardından mikrofonu açık unuttuğunu fark eden Özmen, öğrencilere "Mesele değil, arkadaşlarla görüşüyoruz böyle bazen" dedi.

Sakarya Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve BAUM Müdürlüğü yapan Prof.Dr. Ahmet Özmen uzaktan eğitim verdiği sırada derse 5 dakika ara verdi. Ancak mikrofon açık kaldığı için, ekranda görüntüsü olmasa bile Prof. Özmen'in sesi dersi dinleyenlere ulaştı.

Mikrofonu açık unuttu: Dayısı bizde profesör

Derse ara verildiği sırada Özmen ve arkadaşı arasında şu diyalog yaşandı:

"Stajlara siz bakıyorsunuz diye bana mail atmış. Burada stajını yapabilirsin ama etrafa yayma dedim. Herkesi almıyorum dedim. Burası güvenli bir yer. Bu çocuk uzaktan öğretim öğrencisiymiş.

- Ben çok bilmiyorum, dayısını biliyorum. Dayısı bizde profesör.

Ben çok herkesi almıyorum. Benim de yeğenim gelecek, çalışsınlar burada.

-Sen gerekeni yap abi.

Bizim işimiz bu, öğretmeniz biz"

Özmen, daha sonra derse kaldığı yerden devam ederek "Ben mikrofonu kapatmamışım, ama siz de duymuş oldunuz. Mesele değil, arkadaşlarla görüşüyoruz böyle bazen" dedi. (Halk TV)

15 May 2021 - 17:07 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.