Prompter'da yazanlar Devlet Bahçeli'yi kızdırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları Toplantısı'nda konuşurken prompter'da yazan yanlış ifadelere kızdı "Kaldırın bunları ya" diyerek tepki gösterdi

Mart sonunda yapılacak yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, İl Başkanları Toplantısı'nda partililere hitap etti.

PROMPTER'A KIZDI KALDIRTTI

Bahçeli, konuşmasında "Aşınmaz sur gibi duruş gösteriyoruz. Geçmişin tecrübeleriyle yere sağlam basıyoruz.

İnançlarımızın derinliğiyle, kanımızın genişliğiyle, ülkülerimizle bir diğer şeyler tutuyoruz." dedikten sonra karşısındaki ekranda yazan yanlış ifadelere kızdı ve "Burasını yanlış koymuş, kaldırın bunları ya" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine görevliler harekete geçerek, prompter'a müdahale etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra konuşmasına şu şekilde devam etti: "İnançlarımızın derinliğiyle, irfanımızın genişliğiyle kutlu ülkülerimizi diri tutuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi ne yaptığını bilen, ne söylediğini bilen, nereye ulaşmak istediğinin bilincinde olan; muazzam bir fikir ekolü, siyaset okuludur."

17 Oca 2019 - 14:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.