Ramazan Çakırcı: Sadece sesi değil, sözü de yükselten bir emek hareketiyiz

Ramazan Çakırcı, Kayseri 1 No’lu, Tokat 2 No’lu ve Çorum 1 No’lu şubelerin olağan genel kurullarına katıldı.

Ramazan Çakırcı: Sadece sesi değil, sözü de yükselten bir emek hareketiyiz
Ramazan Çakırcı: Sadece sesi değil, sözü de yükselten bir emek hareketiyiz
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, hak, emek ve özgürlük mücadelesini taviz vermeden sürdürdüklerini belirterek, “Emek, özlük hakları mücadelesinin yanı sıra eğitimin sorunlu alanlarına mercek tutuyor, önerilerimizle sorunların çözümüne katkıda bulunuyoruz” dedi.

Ramazan Çakırcı, Kayseri 1 No’lu, Tokat 2 No’lu ve Çorum 1 No’lu şubelerin olağan genel kurullarına katıldı. Genel kurulların bir yenilenme süreci olduğunun altını çizen Çakırcı, “Daha önce olduğu gibi, bu genel kurulların da heyecanımızın tazelenmesine, saflarımızın sıklaştırılmasına, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendirilmesine vesile olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Sadece sesi değil, sözü de yükselten bir emek hareketiyiz

Milletin dertleriyle dertlenen, eğitim çalışanlarının haklarını iyileştirmek için çaba harcayan, yasakların kaldırılması için gayret gösteren bir sendika olduklarını kaydeden Çakırcı, şöyle konuştu: “Öncelikli hedefimiz, her zaman daha iyisini yapmak, mağduriyetleri gidermek, haksızlığa uğrayanların hakkını aramak oldu. Her zaman özgürlüğün mücadelesini verdik. Ülkemiz yakın tarihte birçok badire atlattı. Bu süreçte, sendika olarak ciddi anlamda inisiyatif aldık ve yüzümüzün akıyla bugünlere geldik. Çünkü biz sadece sesi değil, sözü de yükselten bir emek hareketiyiz. Biz, birbirimizin hukukuna riayet eden, bu toprakların değerleriyle yoğrulmuş bir sivil toplum hareketiyiz.”

Yapmamız gereken çok iş var

Yaptıkları çalışmaları, verdikleri mücadeleyi hiçbir bir zaman yeterli görmediklerini vurgulayan Çakırcı, “Yeni kazanımlar elde etmek, nitelikli faaliyetlerimize yenilerini eklemek, sorunları çözmek, mazlum ve mağdurların sesi olma misyonumuz doğrultusunda çalışmalar yapmak, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları boşa çıkarmak için üyelerimizden aldığımız güçle gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Sorumluluğumuz büyüktür

Sendika olarak, son yıllarda yurt dışında farklı ülkelerin eğitim sendikalarıyla bir araya gelerek küresel dalgaya, zulümlere karşı yeni bir dalga oluşturma çabası içerisinde olduklarını dile getiren Çakırcı, “Her zaman iri ve diri olmalıyız. Bunun yanı sıra uluslararası arenada da öncülük etmek gibi bir mecburiyetimiz var. Bu açıdan sorumluluğumuz büyüktür” diye konuştu.

Açılış ve protokol konuşmalarının ardından yapılan seçimlerde, Kayseri 1 No’lu Şube Başkanlığı’na Aydın Kalkan, Tokat 2 No’lu Şube Başkanlığı’na Mehmet Demirtaş yeniden seçilirken, Çorum 1 No’lu Şube’nin yeni başkanı Tekin Çınar oldu.

19 Kas 2018 - 22:41 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

4cbli - Daha Yıllardır 4cb çözemeyen sendika yazık ???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 22:41