Sağlık Bakanı Akdağ'dan Flaş İhraç Açıklaması

"Değerlendirmelerimiz devam ediyor. Mümkün olduğunca doğrudan ilgisi olmayan insanların, bu işin içerisine katılıp meslekten ve memurluktan ihracı olsun bunu da istemiyoruz.

Saülık Bakanı Recep Akdağ, önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Akdağ; "Değerlendirmelerimiz devam ediyor. Mümkün olduğunca doğrudan ilgisi olmayan insanların, bu işin içerisine katılıp meslekten ve memurluktan ihracı olsun bunu da istemiyoruz." dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Özellikle memuriyetten uzaklaştırılacaklar olacak belki. Çok severek yapacağımız bir iş olmayacak ama bu örgütü dağıtmak zorundayız. Çünkü bunlar 40 sene boyunca, sizin, bizim içimizde sinsice planlarını kurdular. Dolayısıyla bir kere daha aynı tehditten zehirlenmeye, milletin zehirlenmesine müsaade edemeyiz." dedi.

01 Eyl 2016 - 20:18 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

03

aliveli - bizlerin aldanmaya aldatılma durumu olmazmı olamazmı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 20:18
02

Aysun GÜL - SAYIN SAĞLIK BAKANIM, Eskişehir devlet hastanesinde 21 yıllık hemşireydim ,sorgusuz sualsiz ihraç edildim .Dosyamın araştırılıp incelenmesini talep ediyorum.21 yıl boyunca hiçbir cezai işlem ve idari işlem görmedim .Sizlerin adil insanlar olduğunuzu biliyor ve mutlaka yas ile kuru nun ayrımının yapılacağını ümit ediyorum.Lütfen sesimi duyun .SAYGILAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 20:18
01

Sitki yildirim - Sayin sağlık Bakanım ihrac listesinde çok fazla masum var bunlardan birisi benim.Tekrardan inceleme yapılsın lütfen kurunun yanında yanan yaş olmak istemiyorum ..bir kere sorsunlar birazcık şahsımi araştırsinlar ..hİç bir şekilde ilgim yok ...Masumlar in yanında olduğunuzu biliyorumm lütfen gereği yapılsın birisi duysun sesimizi lütfen duysun ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 20:18