Şehit Yakını, Gazi Ve Gazi Yakınları İçin Güzel Haber!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yaptığı açıklama ile talebimiz karşılık bulmuştur.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yaptığı açıklamaya göre hak sahibi olduğu tespit edilen (274) şehit yakını, gazi ve gazi yakını ve devlet korumasından yararlanmış 926 gencimizin ataması gerçekleşmiştir.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan’ın “YENİ NORMAL ve ÇALIŞMA HAYATI” başlıklı yazısında talep ettiği “Kamu sektörü istihdamın öncü sektörüdür. İyileşmenin hızlanması için kamudaki boş kadrolara atama yapılmalı ve istihdam seferberliğinin öncülüğünü “yeni normal” de kamu yapmalıdır. Kamu kurumlarında kadın istihdamını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılmalı, Engelli ve hükümlü istihdamına yönelik atama yapılması gereken boş kadrolara bir an önce atama yapılmalıdır. Yine şehit yakınları ve gaziler için ayrılan kadrolara ivedilikle atama yapılması” gerektiğini dile getirmişti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yaptığı açıklama ile talebimiz karşılık bulmuştur. Buna göre 274 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımız ve devlet korumasından yararlanmış 926 gencimizin atamasının gerçekleştirildiği kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Yapılan açıklamada hak sahiplerinin atama teklifleri yapılırken, atanmayı istedikleri ilk il tercihleri ile öğrenim durumlarının dikkate alındığını aktaran Selçuk, toplam 274 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımız ve devlet korumasından yararlanmış 926 gencimizin atamasının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Atama bekleyen şehit yakını, gazi ve gazi yakını ve devlet korumasından yararlanmış gençlerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletirken talebimize olumlu karşılık veren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımıza teşekkür ederiz.

30 Haz 2020 - 21:24 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.