Son Dakika! İlçe Emniyet Müdürü açığa alındı

Afşin İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan iki ay önce Afşin İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mithat Arık'ı açığa aldı.

Afşin İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan iki ay önce Afşin İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mithat Arık'ı açığa aldı.

31 Ekim 2017 tarihinde Afşin İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Arık'ın, 1 Ocak 2018 tarihinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldiği sırada, buradaki emniyet personellerine ağır hakaretlerde bulunduğu ve bir komiseri de darp ettiği gerekçesiyle açığa alındığı iddia edildi. Darp edildiği iddia edilen Komiser Ayhan A.'nın hastaneden 1 günlük iş göremez raporu aldığı ve Emniyet Müdürü Arık'tan şikayetçi olduğu kaydedildi.

Olayla ilgili Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, soruşturmanın selameti ve idari bir tasarruf olarak Afşin Emniyet Müdürü Arık'ı görevden uzaklaştırarak hakkında soruşturma başlattı.

03 Oca 2018 - 23:37 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.