Talip Geylan'dan 2020 Sendika Üye Sayılarına İlişkin Açıklama

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Eğitim -Sen'in 2020 yılına ait resmi üye sayılarını açıkladı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Eğitim -Sen'in 2020 yılına ait resmi üye sayılarını açıkladı. Geçen yıla göre Türk Eğitim-Sen'in üye sayılarının 6 bin 836 artışla, 213 bin 496'ya ulaştığını kaydeden Genel Başkan güçlü adımlarla hedeflerine ulaştıklarını belirtti. Türk Eğitim-Sen'in her durum ve koşulda çalışanların yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Geylan; "Türk memur sendikacılığının tarihine imrenerek yazılacak destansı bir hak mücadelesinin sahibi ve taşıyıcısı olan bu kadroyla yol yürümek, benim için şereflerin en büyüğüdür." dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Adam gibi sendikacılığın adresi Türk Eğitim-Sen’e üye olarak güç veren 213.496 eğitim çalışanına selam olsun.

Geride bıraktığımız yıl 206.660 olan üye sayımızı 6.836 artırarak emin ve güçlü adımlarla hedefimize ilerliyoruz.

Eğitim çalışanları rahat olsun;

Hak ve hakikat mücadelesinin sahibi Türk Eğitim-Sen, her durum ve koşulda çalışanların yanında olmaya devam edecektir.

Türk Eğitim-Sen olarak, ahlaklı duruşumuzdan ve sendikal istikametimizden asla taviz vermeden yürüyüşümüz devam edecektir.

Milli bir sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim-Sen, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz büyük Türk milleti adına cesaretle ses vermeye devam edecektir.

Biliyoruz ki; Neşe Alten’lerin inancı, Necmettin Yılmaz’ların özlemi, Aybüke Yalçın’ların ülküsü Türk Eğitim-Sen’de yaşıyor.

Biliyoruz ki; Türk Eğitim-Sen, eğitim çalışanlarının gerçek temsilcisi, hak ve hakikat mücadelesinin cesur sesi ve Türkiye’nin milli kalesidir.

Türk Eğitim-Sen varsa umut vardır.

Türk Eğitim-Sen varsa ilkeli mücadele vardır.

Türk Eğitim-Sen varsa ahlaklı duruş vardır.

“Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız” diyerek; Türkiye sevdamızı, ekmek kavgamızın önüne koyduk.

Türkiye varsa biz varız.

Türkiye varsa bizim varlığımızın bir anlamı olduğuna samimiyetle inanıyoruz.

Türk Eğitim-Sen’i her dönem hep büyük kılan emektarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu gururun mimarı ve sahibi, hak mücadelemize omuz veren şube başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe ve üniversite temsilciliklerimiz, işyeri temsilcilerimiz; yani Türk Eğitim-Sen’e ihlas ve fedakarlıkla omuz veren teşkilat yöneticilerimizdir.

Her bir yol arkadaşıma minnetlerimi sunuyorum.

Türk memur sendikacılığının tarihine imrenerek yazılacak destansı bir hak mücadelesinin sahibi ve taşıyıcısı olan bu kadroyla yol yürümek, benim için şereflerin en büyüğüdür.

Rabbim hepsinden razı olsun.

Ne mutlu hak ve hakikat mücadelesinin mensubu olanlara!

Ne mutlu Türk’üm diyene!

Muhabbet ve selamlarımla…"

30 Tem 2020 - 22:13 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.