Taşıt kredisi başvuruları başladı... İşte faiz oranları

Üç kamu bankasının başlattığı kredi kampanyasında iki kredi paketi daha devreye girdi.

Taşıt kredisi başvuruları başladı... İşte faiz oranları
Taşıt kredisi başvuruları başladı... İşte faiz oranları
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Taşıt ve çeyiz kredileri için başvurular bugün şubelerden yapılabilecek.

Kamu bankalarının hafta başında açıkladığı dört kredi destek paketinden üçü için başvurular alınmaya başlandı.Salı günü Konut Kredisi Paketi hayata geçirilirken, bugün de Taşıt Kedisi Paketi, Sosyal Hayatı Destek kredi paketi kullanıma

Yerli üretim sıfır araçlarda faiz oranı yüzde 0,49 ile yüzde 0,69 arasında değişirken, ikinci el araçlarda faiz oranı yüzde 0,82 olarak uygulanacak.

Yerli üretim çeyiz eşyası almak isteyenlere ise yüzde 0,55'ten kredi verilecek.Turizm Destek Kredisi paketi için başvuru tarihi ise henüz açıklanmadı.Başvurular, kamu bankalarının şubelerinden gerçekleştirilebiliyor. ntv

05 Haz 2020 - 11:05 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.