Türk Memurunun Güçlü Sesi “Türkiye Kamu-Sen 26 Yaşında”

Türkiye Kamu-Sen’in Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği teşkilat buluşmaları başkent Ankara’da 26. Kuruluş yıl dönümü kutlamalarıyla birlikte gerçekleştirildi.

Coşku ve heyecanın eksik olmadığı Ankara buluşmamıza teşkilat yöneticilerimiz, üyelerimiz, ve çok sayıda davetli de katıldı.

KAHVECİ: KONFEDERASYONUMUZUN DURUŞU MEMURLARIMIZIN BİZE GÖSTERDİĞİ TEVECCÜHLE TAÇLANMAKTADIR

İftar yemeğimizin açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen’in kurulduğu günden bugüne üslendiği misyona vurgu yaparak, “Sendikacılığımız, Türk milletinin ebediyen hür ve bağımsız yaşamasını esas alan, Türk Devletinin ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olduğu ilkesini şiar edinen, anlayışla şekillendi.

Türkiye Kamu-Sen’in ruh bulduğu davanın neferleri olarak kuruluş felsefesine sımsıkı bağlı bir şekilde, beslendiğimiz ana damarın kıymetinin bilinci içinde sendikal faaliyetlerimizi kararlılıkla yürütüyoruz.

Konfederasyonumuzun değerleri menfaatlerden önde tutan bu tavrı, memurlarımızın sendikamıza gösterdiği teveccühle taçlanmaktadır.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, milletimizin yüreğinde kurduğumuz gönül köprüsüyle milletimiz ve çalışanlarımız arasındaki birlikteliğimizi pekiştiriyor, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ebedî kılıyoruz. 26 yıldır, çalışma hayatında her türlü ayrımcılığın yok edilmesi ve hakkaniyetli bir yapının kurulması için mücadele eden tek sivil toplum kuruluşuyuz.

Bu vesileyle Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı olarak, kuruluşundan bugüne kadar, Türkiye Kamu-Sen camiası içinde yer almış, yönetim kademesinde görev yapmış, üye olmuş, destek vermiş herkese tek tek teşekkür ediyor; ailemize kattıkları değerden dolayı, minnetlerimi ifade ediyorum. Hayatta olmayan tüm dava arkadaşlarıma da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

KAHVECİ: TÜRKİYE KAMU-SEN’İ GELECEĞE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAŞIMAK BİZİM İÇİN MİLLİ BİR GÖREVDİR

“Devletimize, milletimize bağlı, vatanımıza aşığız” diyen Genel Başkan Önder Kahveci, “Attığımız her adımda, yediğimiz her lokmada, içtiğimiz her yudum suda bizler için can veren kahraman şehitlerimizin hakkı olduğunu asla unutmayacak, emanetlerine daima sahip çıkacağız” dedi. Kahveci, “Memur, devleti somutlaştıran bir olgudur. Memur olmazsa devlet; devlet olmazsa memur olmaz. Bu nedenle Devletimize, milletimize bağlı, vatanımıza aşığız.

Bugün üzerinde huzur ve güven içinde yaşadığımız bu topraklar, en ağır bedeller ödenerek elde edilmiş, dünyanın en kıymetli vatanıdır. Bugün de bir ateş çemberinin içinde topraklarımızı ve etki alanımızdaki masumları korumak üzere çetin bir mücadelenin içindeyiz.

Türk milleti ne içimizde nüvelenmiş üç beş çapulcuya ne de her asırda türlü tuzaklarıyla gelip, en modern silahlarıyla, hile ve desiseleriyle bu topraklarda kan kusan, ateş saçan leş kargalarına pabuç bırakmayacaktır.

Güvenlik güçlerimizin maddi, manevi sonuna kadar arkasındayız. Birliğimizden, beraberliğimizden ve kardeşliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Attığımız her adımda, yediğimiz her lokmada, içtiğimiz her yudum suda bizler için can veren kahraman şehitlerimizin hakkı olduğunu asla unutmayacak, emanetlerine daima sahip çıkacağız.

Bundan sonra, her zamankinden daha fazla çalışmak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, mücadelemizin kalesi Türkiye Kamu-Sen’i geleceğe en başarılı şekilde taşımak bizler için milli bir görevdir. Türkiye Kamu-Sen, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür her memurun gönlünde 26 yıldır dillenen bir türküdür.

Bugün Türkiye Kamu-Sen, kökleri, büyük Türk milletinin manevi değerlerinden beslenen, dalları ve yaprakları, Türk milletinin sevgi yağmurunda gelişip büyüyen, başı yükseklerde, yüzü Türk memuruna dönük, gözü aydınlık gelecekte, kolları bütün Türk coğrafyasını sımsıkı saran, bir ulu çınar olmuştur.

Ama şundan eminim ki, üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, bu devlet var oldukça, sizin gibi kendisini davasına adamış yol arkadaşlarım oldukça, Türkiye Kamu-Sen de var olacak, daha nice yıllarda Türk memurunun güçlü sesi olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşünceler içinde Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalarımızın kuruluşunun 26. yılını kutluyorum. Bu vesile ile hepinizin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Türk İslam alemi başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

18 Haz 2018 - 17:55 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.