Türkiye Kamu-Sen'de Aşure Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonları geleneksel Aşure Günü etkinliği Genel Merkez binamız önünde gerçekleştirildi.

4
3
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonları geleneksel Aşure Günü etkinliği Genel Merkez binamız önünde gerçekleştirildi.

Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Kadın Komisyonlarımız, Ankara Şubelerimiz ve üyelerimizin katıldığı etkinlik, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın yaptığı dua ile başladı.

TALİP GEYLAN: ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Duanın ardından Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Aşure Gününün hayırlı olmasını dileyerek, “Bu vatan için canlarını gözlerini kırpmadan veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Onlar canlarını feda ettikleri için bugün bizler burada rahat ve huzur içerisindeyiz. Cenab-ı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın. Vatanımız bir olsun, iri olsun, diri olsun. Hepinizin Aşure Gününü kutluyorum” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın konuşmasının ardından katılımcılara ve vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

09 Eyl 2019 - 16:29 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.