Whatsapp’a 4 Yeni Özellik

Yeni özelliklerden ilki, engellenen kullanıcının engelini daha kolay kaldırmak olacak.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a 4 yeni özellik geliyor.

Yeni özelliklerden ilki, engellenen kullanıcının engelini daha kolay kaldırmak olacak. Bunun için de yapılması gereken engellenen kullanıcının üzerinde parmağın basılı tutulması ve ekrana gelen "engeli kaldır" seçeneğine tıklanması. Bir diğer yenilik de, yeni "davet et" özelliği. Bir kullanıcıyı gruba dahil etmek için yalnızca bir bağlantı göndermek yeterli olacak.

Üçüncü özellik, grup yöneticilerine verilen haklar. Yöneticiler, artık üyelerin bazı özelliklere erişmesine izin verebilecek yada yasak koyabilecek. Son yenilik ise WhatsApp kullanımına telefonu sallayarak erişim sağlamak.

Bu 4 yeni özelliğin kısa süre içinde kullanıma girmesi bekleniyor.

12 Ara 2017 - 11:45 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.