WhatsApp'ta YouTube videoları oynatılabilecek

WhatsApp'ın 2.18.11 sürümüyle birlikte artık YouTube videoları mesajlaşma sayfasında oynatılabiliyor

iOS kullanıcıları için yayınlanan yeni WhatsApp güncellemesi, uygulama içerisinde YouTube videolarını açma desteği sunuyor. Bilindiği üzere eski formülde video linki, başlık, videodan görsel ve açıklama kısmıyla birlikte gözüküyordu.

Şimdilik yalnızca iOS kullanıcıların beğenisine sunulan güncelleme ile birlikte paylaşılan videolarda ekranda play butonu ortaya çıkıyor.

Tıklandığında video, WhatsApp'ın mesajlaşma menüsünde direkt olarak açılıyor. Güncellemenin önümüzdeki günlerde Android ve Windows Phone için de yayınlanacağı tahmin ediliyor.

17 Oca 2018 - 15:02 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.