Yoğun bakımda skandal: Göbek atıp oynadılar!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde görevli sağlık çalışanlarının müzik eşliğinde göbek attığı görüntüler, büyük tepkiye yol...

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde görevli sağlık çalışanlarının müzik eşliğinde göbek attığı görüntüler, büyük tepkiye yol açtı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde, kayıt yapan iki sağlık çalışanı "Şöyle gelin azcık, hastalar çıkmasın" diye uyarırken, 2 sağlık çalışanı da müzik eşliğinde karşılıklı oynadı. Görüntülerde yataklarda yatan hastaların da olduğu görüldü. Günaydın Kocaeli internet sitesi tarafından yayınlanan görüntüler büyük tepki topladı.

Konu ile ilgili olarak soruşturma başlattıklarını belirten Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, "Kocaeli Devlet Hastanesinin eski binasına ait ve en az 3 yıl önce çekilmiş olduğu, görüntülerdeki bazı personelin halihazırda hastanede çalışmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu videoda maalesef, bazı sağlık personelinin kabul edilmesi asla mümkün olmayan hatalı davranışlarda bulunduğu görülmektedir. Bu olumsuz görüntülerin, gece gündüz demeden halkımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için çabalayan fedakar sağlık camiamıza teşmil edilmesi tabii ki söz konusu olamaz. Konu hakkında Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından ivedilikle soruşturma açılmış olup, soruşturmanın neticesine göre gerekli yasal işlemler uygulanacaktır. Halkımızın bu olaydan ötürü moralini bozmasına gerek yoktur. Sağlık hizmetlerimiz 24 saat esaslı olarak sürekli denetlenmektedir. Sağlık hizmetlerinde bu tür ciddiyetten uzak hareketlere müsamaha edilmesi söz konusu olamaz" dedi.

(Cihan Atik/İHA)

22 Oca 2018 - 15:52 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.