Yusuf Yazgan'dan Bingöl, Muş, Bitlis Ve Siirt’deki Kurumlara Ziyaret

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Vekili Bilal Oktay Çiçeklitaş, Aksaray Şube Başkanı Şaban Bülbül, Bingöl Şube Başkanı Erkan Kına, Muş Şube Başkanı Erol Avcı, Bitlis Şube Başkanı Rasim Oğur, Siirt Şube Başkanı Sabahattin Erbey...

Yusuf Yazgan'dan Bingöl, Muş, Bitlis Ve Siirt’deki Kurumlara Ziyaret
Yusuf Yazgan'dan Bingöl, Muş, Bitlis Ve Siirt’deki Kurumlara Ziyaret
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Vekili Bilal Oktay Çiçeklitaş, Aksaray Şube Başkanı Şaban Bülbül, Bingöl Şube Başkanı Erkan Kına, Muş Şube Başkanı Erol Avcı, Bitlis Şube Başkanı Rasim Oğur, Siirt Şube Başkanı Sabahattin Erbey ve şubelerin yönetici kadroları ile kurum ziyaretlerinde bulundu.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan ve beraberindekiler, Bingöl, Muş ve Bitlis’i ziyaret etti. Yazgan, illerdeki büro hizmet koluna bağlı kurumlardaki yöneticileri, kurum personelini, Memur-Sen il temsilciliğini ve şube teşkilatlarını ziyaret etti.

Genel Başkanı Yazgan, Büro Memur-Sen’i daha ileri noktalara taşımak için mücadele edeceklerini söyledi. Yazgan, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Hizmet kolumuza bağlı tüm kurumlarda genel yetkili Büro Memur-Senimizi birlik ve beraberlik içerisinde daha ileri taşıyacağız. Tüm kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Önce ahlak ve maneviyat diyerek sendikamızda ikinci şahlanış dönemini başlattık. Mücadelemizi bu çerçeveler doğrultusunda her platformda sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“Hizmet Kolumuza Bağlı Yüz Binlerce Kamu Personelinin Sorumluluğunu Omuzlarımızda Hissediyoruz”

Teşkilata verdiği destekten ötürü teşekkürlerini yineleyen Yazgan, “Faal bir sendikacılık zihniyetiyle kamu görevlilerimize hemhal olmak için sorunlara yerinde çözüm üretmeye çalışmak için il il dolaşıyoruz. Kamu görevlisi çalışma arkadaşlarımızın dertlerini, taleplerini genel merkezde değil ayaklarına giderek yerinde dinliyoruz. Durmadan, bıkmadan, yorulmadan kamu görevlilerimiz ve teşkilatımız için mücadelemize devam edeceğiz. Hizmet kolumuzda görev yapan yüz binlerce kamu personelinin sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek, yeni kazanımlar için daha çok mücadele edeceğiz. Sonuç alıncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Büro Memur-Senimizin gücüne güç katacağız. Tarihimizden, teşkilatımızdan, üyelerimizden aldığımız güçle, ülkemizin yarınlarında söz sahibi olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Kurum Yöneticileri, Kurum Personeli ve Teşkilat Ziyaretleri

İl teşkilat ziyaretleri kapsamında Genel Başkan Yusuf Yazgan, Bingöl Adliyesi çalışanları, Bingöl Şube, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Bingöl Defterdarı Mesut Akbulut, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Memur-Sen Muş İl Başkanı Mahir Barışan, Bitlis Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sadullah Korkut, Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, Bitlis İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Rauf Gülmez, Memur-Sen Siirt İl Başkan Vekili Hamit Evin, Siirt TÜİK Bölge Müdürü Ercüment Toka, Siirt Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hikmet Harman, Siirt İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Akın Kul ve Siirt Defterdarı Mehmet Akkaya ile bir araya geldi.

Ayrıca Genel Başkan Yusuf Yazgan, düzenlenen toplantılarda Memur-Sen İl Başkanları ve şube başkanlarımızın sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Bölgelerinde yaşanan sıkıntılar hakkında da bilgiler alan Genel Başkan Yazgan, çözümü konusunda şube başkanları ve yönetimleri ile karşılıklı istişarelerde bulundu.

10 Tem 2020 - 22:29 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.