Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddia edildi!

Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddia edildi! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddia edildi.

Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddia edildi!
Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddia edildi!
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü.

İddiayı ileri süren Sözcü Gazetesi Eğitim Editörü Sultan Uçar, "Ankara’da hareketli saatler… 1-Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar @erolozvar YÖK Başkanı olarak atandı.

2-MEB Ziya Selçuk’un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. @tcmeb @ziyaselcuk" ifadelerini kullandı.

MEB İÇİN 2 İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Sözcü Gazetesi Eğitim Editörü Sultan Uçar MEB için 2 ismin ön plana çıktığını söyledi. Uçar açıklamasında; "Marmara Üniversitesi’nin, Resmî Gazete’den önce yazdığı ve uyarılıp sildiği öğrenilen bu tweet sonrası @ziyaselcuk un istifa ettiği, istifasının kabul edildiği bilgisiyle ilgili Ankara sessizliğe gömüldü.

Resmi Gazete beklenecek. Kulislerde @meb için tanınan 2 isim geçiyor." ifadelerini kullandı

AÇIKLAMA GELMEDİ

Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddiaları ile ilgili Cumhurbaşkanlığı'ndan ya da Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Kaynak : Milli Gazete

30 Tem 2021 - 09:20 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.